Compartir

Brad Pitt ha quedat lliure de càrrecs després que les autoritats del Departament de Serveis Familiars i Infantils de Los Angeles hagin culminat la investigació sobre un possible cas d'abús contra un dels seus fills.

Segons el portal TMZ, la investigació ha determinat que no hi va haver delicte en l'incident entre Pitt i el seu fill Maddox el passat 14 de setembre durant un vol privat de la família entre França i els Estats Units.

Aquest incident va poder haver estat la causa per la qual Angelina Jolie va decidir divorciar-se del actor després de 11 anys de relació, un fet en el qual va intervenir l'FBI i que va portar a els agents a entrevistar a l'actriu i als seus sis fills.

Tot i que tots dos han demanat la custòdia dels seus fills, finalment serà Angelina la qual es quedarà amb els nens, els que acudiran a visites terapèutiques amb el seu pare. En principi, aquestes visites estaran supervisades per psicòlegs, encara que més endavant podrien passar a ser privades.

A la meitat de tot aquest enrenou, l'actor ha fet la seva primera aparició després de l'anunci del seu divorci. Ho va fer amb la seva companya Marion Cotillard a Los Angeles i sense aliança.