Compartir

Cristina Ortiz Rodríguez , més coneguda com 'La Verí' , ha mort a l'Hospital Universitari de La Paz de Madrid després de diversos dies en coma.

la que va ser una de les cares més coneguts i sol·licitats a la televisió durant els anys 90 va patir una caiguda accidental al seu domicili la nit de dissabte després d'haver ingerit grans quantitats de medicaments i alcohol , segons apunten les primeres investigacions.

La famosa vedette va ser trobada inconscient a la sala de casa seva. Va ser la seva actual parella qui la va trobar en aquestes condicions i la va traslladar immediatament a l'hospital. La parella va declarar que a la banyera hi havia molta sang i tenia el cos ple de blaus.

A més, va explicar que la casa no estava revolta ni hi havia indicis que algú hagués entrat a robar o agredir-la. El seu entorn més proper va assegurar en un primer moment que no creien que es tractés d'un intent de suïcidi ja que en les últimes setmanes va guanyar bastants diners i tenia previst una aparició en televisió, on anava a parlar d'homes poderosos amb els quals havia mantingut relacions sexuals. Per això, consideraven que podria tractar-se d'un ajust de comptes.

Tot i que no es descarta cap hipòtesi, la que té més pes és que va prendre alcohol al costat de diversos medicaments i en un moment va caure, el que li va provocar el fort cop al el cap.

'La Verí' va ser musa de Pepe Navarro i va treballar a 'Aquesta nit creuem el Mississippi' i ' La somriure del pelicà '. A més, també va provar sort en el món de la música amb dos singles: 'Verí pa' la teva pell ' i' El rap de La Verí '. També va participar en diverses pel·lícules porno. El passat mes d'octubre va publicar la seva biografia sota el títol 'Dic! Ni puta ni santa 'en què destaca els maltractaments i abusos que va patir de nena per part de familiars i veïns del seu poble que no comprenien que era una dona tancada en el cos d'un home.