viernes, 7 agosto 2020 18:16

Acusen Pilar Rubio de fingir seus embarassos i quedar-se amb els nens d'una amiga

Per si fossin pocs els constants rumors de crisi entre Pilar Rubio i Sergio Ramos , la col·laboradora de ' El Hormiguero ' ha d'enfrontar- ara a unes brutals acusacions.

El compte d'Instagram @pilarrubio_embarazosfalsos assegura que la parella de Sergio Ramos mai va estar embarassada, va fingir seus embarassos i , a sobre, li va robar els fills a una amiga . Aquesta acusació és, si més no, surrealista, ja que Rubio sempre ha mostrat en xarxes socials i televisió l'evolució dels seus embarassos.

En què se sustenten aquestes acusacions? Lisa, la usuària que mou aquest compte, creu que la panxa que lluïa Rubio en els seus embarassos era de silicona . A més, pretén demostrar que els plecs de la pròtesi i el seu color de pell és diferent al de la resta del cos de la col·laboradora.

"To de pell diferent entre la falsa panxa i la resta del cos "," sense panxa a 9 mesos d'embaràs "," el seu cap sobre el cos d'una altra dona, el tirant del vestit de bany desapareix al coll ", són algunes de les acusacions abocades en aquest compte d'Instagram.

Llavors, d'on han sortit Sergio Jr. i Marc? Segons Lisa, els nens de 2 anys i 11 mesos serien fills de Karen Parra , advocada i íntima amiga de Pilar, el semblança física amb el més gran dels nens és "inqüestionable" . El segon fill s'assembla més al marit de Karen , que també és ros.

Artículos similares