Compartir

Pedro J. Ramírez i Agatha Ruiz de la Prada s'han separat després de 30 anys de relació . Encara que cap dels dos ha confirmat la notícia, fonts pròximes a la parella asseguren que el matrimoni ha posat punt i final a la seva relació per una tercera persona.

Segons recull Informalia , aquesta tercera persona seria una dona que ha captivat el director de l'Espanyol , qui als seus 65 anys inicia una nova etapa sentimental.

La parella, que va contraure matrimoni el passat mes de juny perquè els seus dos fills, Tristany i Còsima, heretessin els títols de la dissenyadora, solien aparèixer en públic de forma constant. Una de les últimes vegades que se'ls va veure junts va ser el passat mes de setembre quan van acudir a una gala al Teatre Real de Madrid.

El passat mes d'abril ambdós van obrir les portes de casa teva a Bertín Osborne per al programa 'a casa teva oa la meva'. En aquesta entrevista, la dissenyadora va explicar com va conèixer al periodista: "Ens vam conèixer en un pont aeri, era el director de Diari 16, que de tots els diaris era el que més parlava de la moguda madrilenya, jo sortia molt en el diari 16. Moltes gràcies per Treurem tant, li vaig dir ".

En una altra entrevista amb Risto Mejide , Ágatha va parlar sobre la infidelitat del seu marit i el polèmic vídeo sexual en el qual el periodista va estar implicat. "Jo ho vaig viure força bé. Això del vídeo és una putada que li van fer Felipe González i José Luis Cebrián, director d'El País. Estic convençudíssima" , assegura. També va explicar que aquest fet no va tenir conseqüències greus per a la relació: "Jo li vaig perdonar i em vaig portar molt bé. Una altra cosa és que jo després aprofités i tirés per al que a mi em convenia. Però és que aquestes coses o et separen o et uneixen i després Pet J. es va portar fenomenal ".