Compartir

Aquest dimarts surt a la venda 'De genolls, Montsó!' , el primer volum de l'autobiografia del Gran Wyoming en la qual parla sobre la seva infància i adolescència. El presentador d' 'El Intermedio' reviu en aquestes pàgines com va viure la dura malaltia mental de la seva mare i com va ser la seva primera vegada, entre altres coses.

en una entrevista a Vanitatis, Wyoming assegura sobre la seva mare que "la primera imatge que recordo d'ella és entrant a casa amb uns còmics a la mà. Ens va donar un a cada un. Venia del 'sanatori' , que era com diem sempre a casa meva a l'hospital on estava ingressada ". Compte que per a un nen de quatre o cinc anys aquesta situació era difícil d'entendre. " Et deien que estava dolenta, però tu la veies bé ", explica. Al final "la medicació va anar augmentant i van començar amb tractament de 'electroshock'. Mai es va recuperar. Va patir un deteriorament progressiu que la va incapacitar del tot".

Un altre dels capítols de la seva vida a què fa referència en el llibre és a descobriment de la sexualitat i la seva pèrdua de la virginitat . Wyoming explica que va ser a Holanda i que "el propòsit principal d'aquell viatge era perdre la virginitat" .

Quan va arribar el moment, el presentador compte que "no vaig aconseguir que el penis aconseguís una consistència suficient i, com estava cantat, quant vaig aconseguir entrar, després de molta maniobra, em vaig córrer com un ximple . la noia es va quedar esperant, perquè, és clar, jo havia dissimulat l'orgasme, i quan es va adonar que ja havia acabat exclamar una cosa semblant a 'shit', però en holandès. i va sortir pitant del llit, suposo que a rentar-se. avergonyit, vaig romandre callat quan va tornar. Em va donar la bona nit, es va girar donant-me l'esquena i es va adormir. Jo el vaig agrair, no estava per a moltes explicacions ".