Compartir

El jugador de FC Barcelona Gerard Piqué va confessar al programa 'Fora de Sèrie' de TV3 com va ser el seu 'enamorament sobtat' amb Shakira , la seva actual parella i mare dels seus fills.

“La primera vegada que vaig veure a Shakira va ser a Madrid. Jo vaig participar en el rodatge del seu videoclip 'Waka Waka' i li vaig demanar el telèfon. Ella va viatjar dies abans que nosaltres a Sud-àfrica, per cantar a la cerimònia del Mundial “, assenyala Piqué, que va aprofitar les circumstàncies per preguntar pel temps. “Esperava una resposta normal. Però em va escriure un 'parrafote' enorme detallant-me la temperatura que feia en cada moment del dia”.

El central blaugrana sabia que Shakira estaria en la cerimònia de clausura i li va dir que “si havia d'arribar a la final per veure-ho, faria “. La Selecció espanyola va arribar a la final i va guanyar, per la qual cosa els jugadors van gaudir de l'actuació de la cantant.

A partir d'aquí, la parella va començar la seva història d'amor. “Vam dir que si ho fèiem havíem de fer-ho bé. I ja portem 6 anys. Embolicar-nos per només uns mesos, hagués estat una ximpleria. Ella tenia parella i ho va deixar tot “.

Sobre els seus fills, Piqué conta com a anècdota que el seu fill Milan “quan ens veu que signem un autògraf, ell també vol signar. No entén res i creu que tots els pares actuen igual”.