martes, 29 septiembre 2020 10:50

Maluma, causant de la ruptura entre Ricky Martin i el seu nòvio?

Ricky Martin i Jwan Josef haurien posat punt final a la seva relació per la gelosia del pintor respecte a l'apropament entre Maluma i Ricky Martin. Diversos mitjans sud-americans apunten des de dilluns passat que Maluma podia haver estat el causant del distanciament de la parella.

El duet que van protagonitzar tots dos artistes en la cançó Vine Pa'ca, ha estat el causant dels rumors. Yosef va assegurar que: Ricky va començar a canviar amb mi des que van fer el seu duet. Fonts pròximes a la parella asseguren que la col·laboració entre Maluma i Ricky va afectar la parella, provocant que es donessin un temps.

Maluma ja s'ha pronunciat al respecte a la revista Shangay : No em sorprèn ser l'objecte de desig de molts homes. Vaig tenir oportunitat de cantar en diferents clubs gais a Llatinoamèrica, i tinc un gran respecte per la comunitat. la igualtat és una cosa per la que lluitat molt, no entenc la discriminació per sexe, raça o religió. Però no sóc gai, tot i que em sento molt agraït: l'afecte és afecte sempre”. Al que va afegir: Que em assenyalin com el motiu de la crisi de Martin és una cosa que em fa riure . És aquest un per cent de persones que et transmet mala energia i que a més amenacen la teva privacitat. Simplement eren ganes de la premsa groga de fer esment d'una cosa que és mentida”.

Ricky Martin encara no s'ha pronunciat al respecte, tot i que hi ha mitjans sud-americans que asseguren que la parella segueix molt enamorada.