Compartir
Europa press ha informat sobre la investigació que està portant la Guàrdia Civil contra José Luís Moreno per presumpte maltractament animal a dos gossos que es troben en el seu habitatge. La investigació s'ha realitzat arran d'una denúncia per part d'una associació defensora dels animals.

La investigació ha estat oberta pel Jutjat d'Instrucció número 6 de Móstoles després de rebre la denúncia per part de l'associació Animal Rescue Espanya.

L'associació va denunciar al productor al·legant abandonament i problemes de desnutrició extrema visibles en els gossos. A la denúncia l'associació adjunta fotos de l'estat en què es troben els animals i van exigir mesures cautelars urgents per poder tractar els animals.

Europa Press ha tingut accés a l'acte emès pel Jutjat en el qual la magistrada rebutja l'adopció de mesures cautelars en relació a la denúncia. Al·leguen que no ha estat possible determinar l'estat dels gossos ni la data en què es va prendre la fotografia que l'associació va adjuntar a la denúncia.

No obstant això, el jutge va lliurar un ofici a la Guàrdia Civil de Boadilla de la Muntanya perquè es presentessin al xalet del productor de forma immediata. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per comprovar la veracitat de la denúncia . Fins que no concloguin les investigacions no es pot assegurar que el productor maltractés als seus dos gossos.