Compartir

Angelina Jolie i Brad Pitt , al costat dels seus sis fills, s'han tornat a reunir per a acudir a teràpia familiar . Després del tempestuós divorci, la parella es baralla pel futur dels seus fills. Tots dos demanen la custòdia física exclusiva dels nens , una mica del que de moment només gaudeix l'actriu.

No cal oblidar-se de la investigació que està realitzant el Departament d'Infància i Serveis Familiars de Los Ángeles a Brad Pitt després de la denúncia d'una persona anònima sobre el comportament de l'actor amb els seus fills. Aquest fet va ser el que va portar a Angelina Jolie a demanar el divorci ia acusar Pitt de consum de marihuana i excés d'alcohol.

El Departament d'Infància i Serveis Familiars proposar unes condicions que han estat acceptades per la parella. Condicions per les que l'actriu ha obtingut la custòdia física dels sis nens i Brad el dret de visitar als seus fills .

La parella està negociant l'acord de divorci de manera privada. Segons TMZ l'acord incloïa "la mediació de psicòlegs i la participació de Jolie i Pitt, de manera individual i també amb els seus fills de manera col·lectiva, en sessions de teràpia" .