viernes, 14 agosto 2020 2:30

Alba Carrillo, sobre Feliciano López: “Maldigo el día que lo conocí”

Després d'uns dies de relax a un spa metge d'Alacant, Alba Carrillo ha tornat a carregar contra el seu ex, Feliciano López. La model s'ha mostrat molt enfadada amb el tennista durant una entrevista en un acte públic.

Carrillo responia amb ironia quan la reportera li preguntava per les indirectes de Feliciano i la seva família: "No, però si ell mai parla res de res, ni ell, ni la seva família, ni el seu germà. sobretot, no pot ser que ell estigui llançant indirectes, no m'ho crec, sou molt dolents ".

Però al final, deixant la ironia de banda, la model va sentenciar que Feliciano "és una persona que he tingut la desgràcia de trobar-me i maleeixo el dia que jo vaig conèixer a aquest home ".

Fent balanç de la seva relació, Alba reconeix que ha estat negativa. "Per a mi no hi ha hagut res de bo. El dany que m'ha fet a mi, i al meu fill, tot el que m'he menjat jo aquests mesos, que per a mi els porto, no només mediàticament, sinó a tots els nivells , la qual ha fet una mudança, s'ha hagut d'anar, etc, mentre ell estava de canyes, era jo, així que òbviament no li he d'agrair res ", explica.

A més , la model l'ha batejat amb el nom de infeliciano i tanca el tema així: "no parlaré de infeliciano, no vaig a parlar de infeliciano, de veritat. Encara és el meu marit, per desgràcia ".

Artículos similares