Quantcast

El nuvi de Mireia Belmonte nega tenir una relació amb Alba Carrillo

J avier Hernanz , actual nuvi de la nedadora Mireia Belmonte, ha desmentit el romanç amb Alba Carrillo a través del seu compte personal de Twitter. Encara que l'esportista mai parla sobre la seva vida privada, en aquesta ocasió ha trencat el silenci davant els nombrosos comentaris que s'han donat al llarg de la setmana.

El rumor va començar divendres passat quan Joana Morillas , periodista del programa català 'La Xarxa', va afirmar que havia sorgit l'amor entre Javier Hernanz i Alba Carrillo. Mentrestant, la model publicava frases d'amor en el seu compte d'Instagram.

Tots dos, Alba i Javier, es van conèixer fa 1 any i mig ja que van ser portada de la revista 'Mass Benestar' . Des de llavors els ha unit una relació d'amistat i mantenen el contacte.

Alba Carrillo no deixa de ser notícia des que va anunciar el seu divorci amb el tennista Feliciano López. Aquest cop li ha esquitxat la medallista olímpica, Mireia Belmonte, que diu no estar afectada pels comentaris.

Mai he parlat de la meva vida privada però avui he llegit ximpleries tan grosses que no puc deixar de desmentir-les rotundament. Punt final.

Javier Hernanz (@Javierhernanz) 24 setembre 2016

Comentarios de Facebook