Compartir

Rocío Flors Carrasco té una relació nul·la amb la seva mare. Tan nul·la que ni tan sols estava convidada al seu casament, que es va celebrar la setmana passada entre grans fastoss. Ara trenca el seu silenci i parla per a la revista Lecturas sobre la seva mala relació: " Que cadascú sigui feliç, i ja està" .

Rocío Flors , que viu amb el seu pare, Antonio Flores, des que va aconseguir la majoria d'edat, no ha amagat clatell els problemes amb la seva mare, tot i que mai s'han revelat els motius pels quals ambdues han arribat a aquesta situació. En xarxes socials són habituals les frases dures envers Rocío Carrasco i la seva família. Frases com " qui molt s'absenta, aviat deixa de fer falta ".

O fa pocs dies, en al·lusió directa a l'actual parella del seu pare: "La meva mare es diu Olga ". < / p>

amb qui sí manté una estreta relació és amb la seva tia Glòria Camila, qui tampoc es porta bé amb la seva germana. Glòria Camila tampoc va estar convidada a l'enllaç.

Rocío Flors Carrasco no amaga el seu dolor: "Si em necessites, si em vols, si de veritat t'importo, aquí hi seré" , va publicar recentment en xarxes socials.