sábado, 15 agosto 2020 19:16

La sorpresa del casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac

El casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, l'esdeveniment de l'any per la premsa rosa, ha fet a la revista Hola! avançar la seva edició a diumenge amb un especial de 56 pàgines dedicades a un enllaç del que ja han transcendit els primers detalls.

Després de més de 20 anys de festeig, Rocío Carrasco i Fidel Albiac, qui diuen que s'acabaria de llicenciar en Dret, contreien matrimoni en una finca a Toledo aquest dimecres 7 de setembre sota les més estrictes mesures per no rebentar l'exclusiva .

l'enllaç va arribar marcat per les grans absències dels fills de la núvia amb Antonio David, Ortega Cano o els seus germans Glòria Camila i José Fernando, però sí va comptar amb la presència constant del record de Rocío Jurado, que va protagonitzar la sorpresa del casament. Segons han avançat la pròpia revista Hola! o el suplement LOC d'El Mundo, un dels moments més emotius va ser l'arribada de la núvia a l'altar amb el cantaor Miguel Poveda interpretant 'Vibro' , un emocionant tema de 'la més gran': " Va valer la pena conèixer-te, va valer la pena enamorar-te, mentir sense treva i amagar-se, va valer la pena fins enganyar- ".

Rocío Carrasco va sorprendre amb no un, sinó amb dos vestits de núvia : el primer, de Haníbal Llacuna brodat amb nards al pit i esquena transparent de tul. Per a les copes de la nit la núvia va optar per un estil més desenfadat amb la cabellera solta i un vestit d'escot asimètric la imatge va ser filtrada a les xarxes.

Segons LOC en la cerimònia hi va haver al voltant de 280 convidats que van gaudir després d'un bufet compost per 20 petites tapes signades per Terra, el restaurant d'una estrella Michelin. A la llista de convidats destaquen personatges tan coneguts i variats com Alba Carrillo, Paulina Rubio, Luis Rellán o el Bigotes.

Tot i el protagonisme de les Camps, que han vingut exercint de padrines, no hi va haver discursos. Això sí, la núvia no es va treure en cap moment les arracades de brillants que Maria Teresa Campos li havia deixat per al casament. Una joia de família que també van portar les seves filles en les seves respectives bodes.