Compartir

Penélope Cruz va visitar per primera vegada aquest dimarts El Hormiguero d'Antena 3. La d'Alcobendas inaugurava l'onzena temporada del xou, encara que el seu pas pel programa va resultar decebedor per a molts seguidors.

l'actriu va deixar al descobert la seva faceta més humana en parlar sobre 'Sóc un entre cent mil' , la peça audiovisual que ha dirigit per l'ONG Un entre cent mil .

L'entrevista va comptar amb els testimonis de dos dels protagonistes del seu documental. Dos nens que han superat el càncer i han explicat com porten la seva nova vida.

Penélope també va parlar sobre el cinema, sobre la seva pròxima pel·lícula ' La reina d'Espanya' , i sobre el que va fer poc abans de sortir a per la seva Oscar: menjar-se un plat de llenties .

Com a anècdota, la madrilenya va explicar l'ús que els dóna samarretes velles de Javier Bardem . Davant la pregunta de Trancas i Barrancas sobre què fa amb elles, 'Pe' ha assegurat que "aquelles que ja no fa servir i que em queden bé, les conservo per a mi, perquè ara són samarretes vintage".

També va confessar que va desistir de la idea de passar pernil i embotit amagat a la maleta quan viatjava als EUA "perquè no compensa el temps que et retenen a l'aeroport".