Compartir

Victoria Beckham ha despullat la seva ànima a la revista 'Vogue UK' del mes d'octubre, edició que ha estat presentada fa uns dies per la publicació. En ella, la cantant de les 'Spice Girls' revela alguns dels secrets mai coneguts sobre els inicis de la seva relació amb David i molts dels seus problemes quan tot just era una nena. En pàgines interiors, Victoria Beckham li escriu una carta al seu jo del passat.

La dissenyadora afirma que el dia que va conèixer al pare dels seus fills havia "begut" , una cosa que fa que tingui records "borrosos" d'aquella època. Un costum que portaven tots els jugadors del United menys David, que es quedava "al costat de la seva família", afirma.

Els dos es van conèixer quan Beckham era encara jugador de la segona plantilla i ella despuntava en les Spice Girls. Li va encantar des del primer moment. " A mor a primera vista (…) Té un somriure molt bonica. Et va demanar el número de telèfon , el qual conserva en el bitllet de avió de Londres a Manchester on el va escriure ", relata.

als seus 42 anys, Victoria porta una llarga carrera de disgustos. No obstant això, en la seva adolescència no acceptava de bona manera els cops que li oferia la vida. "Sé que estàs lluitant en aquest moment. No ets la més guapa, o la més prima, o la millor ballarina al Laine Theatre Arts. Mai has trobat el teu lloc , tot i que comparteixes classes amb noies realment agradables. Tens un acné horrible. Creus que el director t'ha col·locat l'última en l'espectacle de cap d'any (amb uns humiliants leotards porpres) perquè estàs massa grossa per estar davant (això no és o no hauria de ser veritat) " , escrivia.

de la seva etapa com a cantant d'èxit en els 90 'recorda amb molt d'afecte la "fama" i l'estima dels "fans", malgrat que li apagaven el micro " , ironitzant seves disfresses de "drag queen" en la recollida d'alguns premis a què va acudir en el passat.