viernes, 7 agosto 2020 21:00

Tania Llasera, acusada de "mala mare" pels seus seguidors

Tania Llasera té una important legió de seguidors a Instagram. La presentadora de Telecinco ha hagut de lidiar amb les crítiques de molts d'ells després d'haver patit un augment de pes després de ser mare i sobretot, en deixar de fumar. No obstant això, molts altres treien la cara per ella, dient que si era feliç, això era el més important.

En aquesta ocasió, això sí, tots semblen haver-se posat d'acord per criticar Llasera. En els últims dies, dues publicacions a Instagram de la presentadora han provocat una pluja de comentaris incendiaris.

En un d'ells, un vídeo, Tania deixa plorar al seu fill petit Pepe en una habitació < / strong> contigua a la seva. " Tranquil, que es queda dormit en res. Està sobrexcitado avui, passat de rosca" , escrivia, per enfuriment de molts i moltes, que no dubtaven a cridar-la "maltractadora" i "mala mare".

Setmanes abans, la de Bilbao també rebia critiques per pujar una foto del seu nadó a la platja en què no portava gorra.

Davant tots aquests comentaris, la presentadora de Mediaset ha compartit un vídeo en què el seu fill es mostra content i feliç. "Prova de felicitat vital", assegura. Molt diplomàtica …

Artículos similares