Compartir

Fa dos anys Renée Zellweger va protagonitzar un brutal canvi de look del qual es va fer ressò el món sencer. La protagonista de Bridget Jones va aparèixer a la catifa vermella dels premis de la revista Elle amb una cara que no tenia res a veure amb el que ens tenia acostumats.

Des d'un primer moment, l'actriu va negar que el seu canvi s'hagués de la cirurgia estètica. De fet, Zellweger deia: "Estic contenta que la gent em vegi diferent" i va assegurar que estava "vivint una vida diferent, més plena, més feliç, i m'emociona que això es noti ".

Ara, ha revelat el veritable motiu de la seva transformació. Segons publica ' The Mirror ', Renée assegura que aquest canvi en el seu aspecte es deu al fet que pateix esclerosi lateral amiotròfica (ELA) , una malaltia degenerativa de tall neurològic i muscular.

L'actriu explica que portava un mes amb una amiga a Los Angeles, després que el mes anterior li detectessin la malaltia. "La raó per la qual vaig anar a aquest esdeveniment va ser que ella volia que fos, perquè pogués estar a la catifa vermella amb mi i demostrar-me a mi mateixa que no estava sent derrotada per aquesta terrible malaltia. (…) No pensava ni en el meu aspecte ni en el que pensaria la gent. Només pensava en la meva amiga ", explica.