Compartir

Kristen Stewart ha volgut sincerar-se sobre la seva relació amb Robert Pattinson , el seu company en la saga 'Crepuscle'. Si fa unes setmanes l'actriu explicava detalls de la seva actual relació amb Alicia Cargile , ara ha volgut deixar clar que la seva relació amb Pattinson " era un producte ".

En una entrevista per a 'T Magazine', Stewart ha recordat que aquesta relació amb el seu company era el que la gent volia: "No era la vida real. No és que jo vulgui amagar el que sóc o ocultar qualsevol cosa que estic fent en la meva vida. és que jo no vull ser part d'una història simplement per entretenir al públic ".

Ara, Kristen i la seva nòvia Alicia formen una parella que és tot l'oposat a la relació que va mantenir amb Pattinson. Una relació allunyada dels focus de les càmeres. "Ja no estic trist. Ja no estic saturada. Puc viure de nou", confessa.

Kristen Stewart i Robert Pattinson van mantenir una relació des de 2008 a 2013. La parella va posar punt i final a la seva relació després d'una infidelitat per part d'ella amb el director de cinema Rupert Sanders i la finalització d'un contracte que tots dos havien signat i que estipulava que els actors de 'Crepuscle' havien de ser parella durant un determinat temps.