Compartir

Sembla que Justin Bieber no ha estat l'únic que ha decidit tirar pel dret i eliminar la seva presència en xarxes socials . Si el canadenc ho feia a Instagram, Frank Cuesta ho ha fet a Twitter i Facebook.

Això sí, abans d'esborrar tot rastre, Costa ha llançat uns enigmàtics missatges en què carrega contra els "postureadores" i amenaça de deixar la televisió .

"Avui és un d'aquells dies en els quals et planteges seriosament si val la pena continuar fent programes de televisió … No vull estar en el mateix sac que els postureadores … Ja buscare finançament d'altres maneres! ", publicava l'aventurer.

A més, Costa afegia: "Lluitar contra el tràfic animal, no és fer un reportatge espectacular perquè et donin un premi … lluitar contra el tràfic animal és anar-te a dormir sabent que has fet alguna cosa bona per aturar-lo i despertar-te al matí sabent que aquell dia pot ser el teu últim dia … No ens equivoquem "

per acabar, el presentador s'acomiadava de tots els seus seguidors amb un " GRÀCIES A tOTS i FINS DESPRÉS !! ", just abans d'eliminar els seus comptes de Facebook i Twitter.

de moment seu compte d'Instagram continua activa i no se sap quan tornarà a reactivar les seves xarxes socials. El que està clar és que aquesta no és la primera vegada amb la qual Costa amenaça amb anar-se'n de la televisió.