Quantcast

Justin Bieber elimina el seu compte d'Instagram després de discutir amb Selena Gómez

Justin Bieber ha tancat el seu compte d'Instagram davant les contínues crítiques a la seva persona ia la seva nòvia, Sophia Richie . El cantant va amenaçar de posar el seu perfil privat: "Vaig a fer el meu Instagram privat si no pareu l'odi. Això se us està anant de les mans. Si fóssiu realment fans, us agradaria la qual gent que a mi m'agrada" .

Ningú li va fer cas, ni tan sols la seva exnòvia, Selena Gómez , que va deixar un comentari en una imatge de l'artista. "Si no pots gestionar l'odi, llavors deixa de publicar imatges amb la teva núvia. Hauria de ser especial i quedar-se sol entre vosaltres. No t'enfadis amb els teus seguidors. Ells et volen i et donen suport des d'abans que ningú ho fes ", publicava Gómez. < / p>

Pel que sembla, aquesta va ser la gota que va fer vessar el got. I lluny de posar el seu compte privat, Bieber va decidir eliminar el seu perfil, que en aquest moment comptava amb més de 78 milions de seguidors .

La relació de Justin i la filla de Lionel Richie no està agradant a tothom. La seva reacció ha fet que s'elimini el seu compte a Instagram, tot i que encara està a Twitter i Facebook.

Comentarios de Facebook