jueves, 24 septiembre 2020 8:34

Will Shephard, actor de Mar de Plàstic, denuncia racisme a la fira de Màlaga

La polèmica està servida a Màlaga després que l'actor de la sèrie 'Mar de Plàstic', Will Shephard , patís un acte de discriminació racial a l'intentar entrar en una caseta del Reial del Mas de Torres a la Fira.

l'actor, acompanyat d'uns amics, es trobava dissabte passat a la cua per accedir a la caseta Maná quan els porters els van impedir la entrada costat d'un altre grup de persones amb trets llatins. Un dels membres de seguretat els va dir que no podien passar perquè no tenien segell, el que "era una estranya excusa perquè els altres entraven sense problema" .

Va ??ser llavors quan Will i els seus acompanyants van demanar explicacions. Un altre porter que coneixia a la seva germana es va adonar que era l'actor de la sèrie 'Mar de Plàstic' i el va deixar passar. El jove va accedir però simplement per avisar un amic que estava dins que marxaven pel tracte rebut.

A més, Shephard i els seus amics van posar una full de reclamacions i van avisar la Policia Nacional. Un total de 15 persones van emplenar la reclamació "casualment totes negres o amb trets llatinoamericans", assegura l'actor gallec d'origen dominicà.

Per la seva banda, la caseta assenyalada va aprofitar per difondre un comunicat en el qual desmentia la denúncia de l'actor i afirmava que no es va produir cap comportament xenòfob. També presumia de tenir personal de diferents races.

Després de produir-se el succés, l'actor va aprofitar les xarxes socials per contactar amb la coordinadora federal afrosocialista del PSOE, Consol Creu , qui, igual que formacions com IU i Podem, li van mostrar el seu suport.