Compartir

Durant la nit de dilluns Antonio Orozco va patir un contratemps que no li va impedir seguir amb la seva actuació a Cambrils (Tarragona). El cantant es va trencar el turmell mentre cantava la segona cançó i va haver de rebre assistència mèdica .

Lluny de cancel·lar l'esdeveniment o retirar-se perquè el avaluessin més detingudament, el cantant va continuar a peu del canó. "Cambrils, us vaig prometre una nit inoblidable i per a mi ho serà per sempre … Només vull dir-vos que no us preocupeu per res, en la segona cançó he patit una lesió bastant fort al turmell esquerre, però per baixar-me de l'escenari m'han de tallar les mans, els peus i el cap (…) us avanço que l'escenari no em baixa ningú. Gràcies per ser tan amables, han estat les dues hores i mitja més boniques de la meva vida a sobre d'un escenari ", escrivia Orozco en el seu compte d'Instagram.

a més, reconeixia el treball dels membres de la Creu Roja que el van atendre . "Moment en què la #CruzRoja em fan l'embenat compressiu a l'escenari per perdre seguir amb el concert. #grandesProfesionales. Gràcies nois. Moltíssimes gràcies" , agraïa al costat d'un vídeo en què es veu el equip mèdic al seu costat.

El mateix artista va ser el encarregat de retransmetre en tot moment a través de les seves xarxes socials l'avanç de la lesió. Fins i tot, ha arribat a ironitzar amb una publicació en la qual es veu a Axl Rose durant la seva gira amb AC / DC en la qual va actuar des d'un tron ??a causa d'una fractura de peu: "Estic valorant aquest look què us sembla? ".

Un cop finalitzada l'actuació, el cantant va viatjar a Cartagena costat del seu equip, on li han enguixat i on actuarà aquest dimarts.

En el vídeo, publicat per Ràdio L'Hospitalet de l'Infant al seu compte de Youtube, es pot veure a l'artista cantant mentre l'atenen.