domingo, 20 septiembre 2020 6:53

Almodóvar critica les sèries espanyoles: "No són un referent"

Pedro Almodóvar ha donat mostra una vegada més del seu rebuig a la televisió espanyola. El director manxec ha criticat obertament la qualitat dels continguts de ficció que es fan a la petita pantalla, assegurant que "no són un referent".

En una entrevista amb el diari britànic 'The Guardian', Almódovar no té problemes a dedicar males paraules per a les sèries de televisió d'Espanya. Dels actors que hi treballen, el director de 'Julieta' assegura que no tenen culpa de res. "No puc jutjar-los. Vull dir, ells són … pobrets. Ells no tenen temps per fer un bona feina ", comentava entre rialles.

Unes critiques a la ficció espanyola que sorprenen quan l'última protagonista de la seva pel·lícula, 'Julieta', Adriana Ugarte , va saltar a l'aparador de la interpretació gràcies a sèries com 'la senyora' o 'El temps entre costures'. Almodóvar es defensa, apuntant que l'actriu madrilenya es va guanyar el paper després d ' "un càsting perfecte" .

Des de Atresmedia no s'han pres gens bé aquestes paraules de Pedro Almodóvar. Maurizio Carlotti , màxim responsable de l'ens televisiu, ha assegurat que en només una setmana la ficció espanyola té més espectadors que 30 anys de taquilla de la filmografia del director manxec.