sábado, 26 septiembre 2020 20:04

Edurne defensa a De Gea després del cas 'Torbe: "Estic tranquil amb la meva parella"

Edurne i De Gea han passat pàgina a la crisi que van viure fa dos mesos després que el porter del Manchester United estigués involucrat en un cas d'abusos sexuals a menors dirigit per l'empresari basc Torbe.

després de tenir temps per a ells , després de la disputa de l'Eurocopa, la cantant i el porter han parlat les coses i han decidit seguir junts. En una entrevista amb la publicació 'Sevilla Magazine', Edurne ha tancat els rumors d'una possible ruptura, assegurant que la seva relació passa per un bon moment.

" Estic tranquil amb la meva parella i amb mi mateixa (…) Sempre he cregut en l'amor per a tota la vida . Les relacions esporàdiques no van amb mi i si estic amb algú és per això ", defensava Edurne.

la 'triunfita' està convençuda de la innocència de la seva parella, a qui defensa a capa i espasa davant les crítiques. El que sí que ha resultat dur per Edurne ha estat la distància entre tots dos: un a Manchester i un altre a Madrid. "És difícil però si hi ha amor dur i veritable, no hi ha distàncies. Ens portem bé i tenim professions complementàries", deia la cantant.

Finalment, preguntada pels plans de casament i de ser mare en un futur , Edurne l'ha rebutjat de manera contundent, afirmant que ara està centrada en la música i en la seva "felicitat diària". No està preocupada per una possible infidelitat del futbolista, a qui assegura que li deixaria "si fos infidel".