Compartir

L'actriu de Hollywood Diane Kruger preocupa i molt als seus fans. L'alemanya ha pujat recentment una fotografia al seu compte personal de Instagram en el qual posa en bikini d'esquena, mostrant una figura molt prima i que alguns apunten que arriba a l'anorèxia.

la imatge, que compta amb més de deu mil 'likes' en tan sols uns dies, ha provocat un autèntic torrent de comentaris a la xarxa social. Mentre que uns la defensen, assegurant que "no cal jutjar ni criticar", altres apunten que "necessita ajuda" i que és evident que està passant per un delicat moment de salut.

Molts dels seus seguidors argumenten que més enllà del seu treball, l'important canvi físic de Diane Kruger pot deure a la ruptura amb l'actor Joshua Jackson . Després de deu anys de relació, la intèrpret i el nord-americà decidien, segons va confessar una font pròxima a 'People', acabar amb aquesta història d'amor de mutu acord.

"Diane Kruger i Joshua Jackson han decidit separar-se, però han quedat com a amics", apuntaven en el seu entorn, decisió presa tot just uns mesos després d'haver-se anat a viure junts. ¿Tot va ser per la convivència?