miércoles, 23 septiembre 2020 12:45

Oblit Hormigos i el que guanyarà per l'affaire amb Lequio: "Ni 125.000 euros aquest estiu"

Des que es revelés la seva escabrós afer amb Lequio Oblit Hormigos no ha cessat de fer 'bolos'. És una tònica que es repeteix des ahce quatre anys, quan es va fer famosa a tot el país per un vídeo de contingut sexual que li va enviar a un amant. Cada cert temps Hormigos, com el Guadiana, reapareix i conquesta a les audiències.

L'ex regidora concedeix aquest cap de setmana una entrevista a LOC, d'El Mundo, on confessa que sap que això acabarà algun dia, però al mateix temps diu no tenir por d'acabar com una joguina trencada. " Veient que porto quatre anys en això, crec que sí sóc un fenomen. Per res pensava que estaria tant de temps en els programes ".

Pel que fa l'escàndol que ara l'ocupa, i pel qual està sent tan criticada, assegura que no guanya tants diners com la gent creu i s'ha publicat: "no guanyaré ni 125.000 euros aquest estiu ".

I, en què inverteix els diners? Segons diu en l'entrevista estalvia la majoria per a la universitat dels seus fills, la seva casa, la seva família. Tot i que admet alguns "capritxos". "T ambé m'he donat capritxos. Com surto a la televisió, crec que he de invertir en la meva imatge ".

Confessa alguns retocs en una clínica de Menorca, com una abdominoplàstia, àcid hialurònic o fundes dentals.