Compartir

Malgrat portar més de dos anys divorciats, Antonio Banderas i Melanie Griffith segueixen mantenint una estreta relació. La raó principal: la seva filla Stella del Carmen . La jove ha compartit una tendra imatge a Instagram en què apareixen els seus pares junts al sofà de casa seva.

Sota el títol "Fam" (abreviatura de Family), la filla dels actors demostra que els seus pares es porten perfectament. L'ex parella està gaudint d'uns dies de vacances en companyia de Stella. A la imatge es pot veure a Griffith i Banderes asseguts al sofà revisant alguna cosa en el que podria ser un mòbil o un iPad.

No és la primera vegada que es veu a tots dos junts després de posar fi al seu matrimoni el 2014. Fa un any posaven junts en la graduació de la seva filla. Encara que Antonio sí que ha refet la seva vida al costat de Nicole Kimpel, Melanie segueix soltera.

L'única filla de la parella nascuda durant les dues dècades que va durar el seu amor s'ha convertit en tot un 'it girl' i malgrat que en el seu compte d'Instagram tan sols té set fotos ja compta amb 15.000 seguidors.