Compartir

Mariló Montero ha denunciat davant l'Institut de la Dona al secretari general de Podem, Pablo Iglesias , per presumptament assegurar que "la azotaría fins que sagnara" .

Aquesta declaració s'extreu d'una conversa per una xarxa de missatgeria instantània a la qual va tenir accés Ok Diari i en la qual el líder d'Podem pronuncia aquestes paraules com a resposta a un comentari de Joan Carles Moneder .

En els missatges als quals aquest mitjà va tenir accés es pot llegir com Iglesias assegura que "no m'agraden els nens , ni la família, ni passejar pel parc, ni vestir bé, ni que em parin les velles ni que franquistes fastigosos em diguin ole els teus collons, i amb la política de majories em passa el mateix que amb el sexe de majories … no me la posa dura … ".

Davant d'això, l'exnúmero 2 d'Podem fa broma amb el següent: " Digueu-li a Mariló. Després clar, de cridar-la Marilú. I fer un acudit sobre les galetes ".

va ser llavors quan va arribar la polèmica declaració del líder de la formació estatge. "La azotaría fins que sagnara … Aquesta és la cara B del nacional popular … Un marxista alguna cosa pervers convertit en un psicòpata" , conclou al costat del emoticona de una moneta tapant-se els ulls.

La periodista ha emès un comunicat en què detalla les raons de la seva disputa legal amb el polític. "Encara que ell mateix es qualifica amb les seves pròpies paraules em veig davant la responsabilitat d'expandir la meva opinió, a nivell social perquè cap dona toleri semblants aberracions ja que, aquests dies, hi ha hagut un clamorós silenci sobre tan greu agressió verbal ", expressa la navarresa.

A més, Montero assenyala que el representant polític no està capacitat malgrat el suport a les urnes. "Ell mateix s'ha definit, de hauria de dimitir immediatament del seu càrrec i prohibir l'accés a qualsevol representació pública ja que cap dona en aquest país pot sentir-se protegida per un polític que s'ha autodenominat com 'pervers' i 'psicòpata' ", diu Mariló en el seu comunicat.