viernes, 14 agosto 2020 20:29

El 'zasca' de Feliciano López a l'Alba Carrillo a Instagram

Els enfrontaments entre Alba Carrillo i Feliciano López després del seu divorci semblen no tenir fi. Després d'onze mesos de matrimoni, la parella va decidir separar-se i començar una nova vida en solitari. Alba Carrillo com a nova estrella mediàtica i presentadora de televisió. Mentre que Feliciano López continua amb la seva carrera esportiva i guanyant títols.

Aquest passat cap de setmana el tennista es feia amb el torneig Gstaad, on fa deu anys va caure derrotat. Al seu retorn a Espanya, Feliciano ha volgut deixar clar el feliç moment pel qual està passant.

"MISSIÓ I OBJECTIU COMPLERT. Ha estat molt gratificant haver aconseguit el títol a Gstaad ( Suïssa) aquest diumenge després d'haver estat anys intentant-ho i molt a prop de aconseguir-ho ", confessava l'esportista a través d'aquesta imatge a Instagram .

Després de la seva ruptura amb la model, Feliciano s'ha mantingut al marge de la polèmica i ha estat concentrat en la seva carrera esportiva, però aquesta vegada no ha deixat passar l'oportunitat de llançar-li una 'pullita' a la seva exdona.

"Aquest torneig m'encanta !! La seva organització, la seva tradició i tots els grans tennistes que l'han guanyat. El seu espectacular paisatge, l'afecte amb el qual et reben i sobretot la seva tranquil·litat. Aquesta calma tan necessària per rendir al màxim i volar ben alt. No obstant excés d'equipatge . L'estar bé físicament i mentalment és fonamental perquè els teus objectius es compleixin. avui és un dia feliç per a mi, per la meva família, per als meus amics i per al meu equip tècnic que diàriament em pateixen i em donen suport. Dies com avui són la recompensa per l'esforç de molts i espero que molt aviat puguem tornar a repetir aquests moments ", afegia.

Ara caldrà esperar el contraatac d'Alba Carrillo, a qui sembla que encara li queda molt per explicar d'aquesta fallida relació.