Compartir

Jennifer a finalitzat la batalla contra la bàscula. La ex pretendienta de Lukas ha complert el seu objectiu i ha perdut 27 quilos . Ha estat ella mateixa l'encarregada de publicar-lo en la seva compte d'Instagram .

Res més arribar al programa, Jennifer va connectar molt bé amb Pagès, ja que tots dos havien patit les conseqüències d'un canvi en el seu metabolisme i havia hagut de lluitar contra uns quilos de més, però finalment ha aconseguit el seu objectiu i està en el pes en el qual ella se sent més còmoda.

"Molts m'heu escrit per preguntar-me com he aprimat, bé en total he aprimat 25/27 quilos !! La veritat que el que vaig fer va ser posar-me una pilota gàstric davant tal desesperació i per provar 239418274829 mil dietes les quals només feien baixar i pujar baixar i pujar de pes, i ja doncs un dia em vaig animar i em va convèncer, jo totalment el recomano, t'animes moltíssim al veure resultats i dius cony val la pena tant esforç, això si no fa miracles, has de portar una dieta sana i estricta, i combinar-ho amb esport perquè sinó per molt pilota gàstrica no fa miracles, el meu durar 6 mesos i després t'ho retiren i tens q portar una vida normal però mantenint-te si has arribat als teus objectius !!! ", escrivia la jove al costat d'una imatge de febrer de 2015 i una d'ara en què s'aprecia molt bé el canvi.

a més, l'ex pretendienta ha volgut deixar clar que la bellesa no està únicament en la primesa , sinó que "totes i tots som genials cn mes o cn menys quilets !! Sobretot no obsessionar poc a pocoooo !!! Deixo clar q no sóc una experta ni tinc molta idea de tot això, només vull deixar la meva experiència i el que jo he fet, per si us serveix d'ajuda i aclarir dubtes !! ".