Compartir

L'actriu Shannen Doherty ha sorprès a tots els seus seguidors amb unes imatges a Instagram en què apareix rapant el pèl amb la intenció de visualitzar i donar normalitat a la seva malaltia : 1 càncer de mama que li van detectar fa un any.

La intèrpret, coneguda pel seu paper de Brenda a 'Sensació de viure' i Prue Halliwell a 'Embrujadas' , s'ha dedicat des de llavors a cuidar-se per superar la malaltia.

en una de les poques aparicions en públic, l'actriu va explicar entre llàgrimes la seva dura lluita, en la qual assegura que "et preocupes més per la gent que estimes. Vols assegurar-te que van a estar bé ".

Doherty va arribar a denunciar el seu gestoria per haver-se oblidat de pagar la seva assegurança, el que la va deixar sense cobertura sanitària durant un any.

En el seu compte d'Instagram, Doherty ha publicat tots els passos d'aquest valent moment. Són set imatges en què l'actriu deixa veure el costat més humà en companyia de persones tan important com la seva mare o la seva millor amiga, la model Anne Kortright-Shilsat.