Compartir

No sabem si ho fa a propòsit, però el cas és que Justin Bieber sempre s'està fent notar … Ahir va ser notícia perquè el van enxampar caçant pokémons pels carrers de Nova York davant la mirada atònita de la gent, avui torna a donar que parlar després d'haver llogat una sala de cinema sencera.

El cantant té diners de sobres, pel que va decidir tirar de cartera per evitar les molèsties típiques que tenim el comú dels mortals quan anem al cinema. Que si em molesta el cap del de davant, que els de la quarta fila no paren de parlar, que si la persona que tinc al costat es riu molt escandalosament ….

Per això, Justin Bieber va llogar un teatre sencer a Times Square (Nova York) el passat dilluns a la nit, per poder veure una pel·lícula tranquil·lament al costat dels seus amics. La pel·lícula de la qual van gaudir amb tanta pau i tranquil·litat va ser 'La vida secreta de les mascotes'.

Durant la vetllada, Justin Bieber va estar acompanyat de 10 amics i, segons ha informat el portar TMZ, el lloguer li va poder haver costat entre 750 i $ 3000.

La broma li va sortir tan cara que no ens estranya que Bieber pengés aquesta foto, a Instagram en què se li veu amb els peus sobre la butaca, per presumir de la seva sessió privada de cinema .