Compartir

Bill Cosby , que últimament no travessa el seu millor moment després de sortir a la llum tots els casos d'abusos sexuals en els quals està embolicat, s'està quedant cec.

Segons ha declarat una font pròxima al còmic al portal 'Page Six', pateix una afecció ocular degenerativa anomenada queratocomo, que li ha fet quedar-se pràcticament sense visió .

"Els seus suposades víctimes poden tenir consol doncs ell viu el seu propi infern personal" , ha assegurat la font. " Tots els seus amics de Hollywood li han donat l'esquena" , ha afegit a més.

Pel que sembla, des de fa temps Bill Cosby viu pràcticament reclòs a casa seva, amb l'única companyia de la seva esposa Camille, que li ha donat suport en tot moment des que va saltar l'escàndol .

Al gener d'aquest any, Monique Pressley, una de les seves advocades, ja va parlar dels seus problemes de visió. "És un home cec, de 78 anys d'edat, al qual han decidit atacar. No és una defensa a un càrrec, això és un fet", va assegurar.

La malaltia que pateix Bill Cosby, que està en plena batalla judicial, fa que la còrnia adopti una forma cònica i irregular ja que s'altera la seva estructura interna.