Compartir

Recentment es van complir cinc anys de la mort de Michael Jackson, però sembla que ni això fa que el cantant deixi de ser notícia … I és que, ara ha sortit a la llum que el rei del pop estava enamorat de Emma Watson quan ella tan sols tenia 11 anys.

Això és almenys el que sosté Conrad Murray , el que va ser el seu metge privat ia qui van condemnar a quatre anys de presó per la seva mort, està planejant escriure un llibre amb alguns els detalls més sorprenents de la vida de Michael Jackson.

Segons ha informat el diari The Mirror, una de les coses de les que parlaria el doctor en el llibre és que Jackson estava completament enamorat d'Emma Watson quan ella tot just tenia 11 anys i es va convertir en Hermione Granger a la saga de 'Harry Potter'.

"Michael em va dir que estava completament enamorat d'Emma, ??a la qual va començar a adorar quan la va veure a la primera pel·lícula de la saga de Potter & # 8243; , ha revelat el doctor.

a més, ha revelat que Michael Jackson tenia una figura de cartró d'Emma Watson en la seva casa de Los Angeles, i també que fins i tot va planejar construir una casa a Londres per estar més a prop de l'actriu britànica.