viernes, 7 agosto 2020 18:18

Leonardo DiCaprio i la model Nina Agdal, enxampats besant

Leonardo DiCaprio ha tornat a abandonar la solteria. Quant li durarà aquesta vegada? La seva nova conquesta és la model Nina Agdal, una jove danesa 17 anys menor que ell. I és que, l'actor té 41 anys mentre que ella té 24.

A DiCaprio se li venia relacionant des de fa un temps amb Rihanna, i encara que li han enxampat en més d'una ocasió amb la cantant, sembla que cap dels dos volia una cosa seriosa.

No obstant això, sembla que les coses són diferents amb Nina Agdal , model de Victoria 's Secret . Sembla ser que DiCaprio porta un temps darrere d'ella, i ara per fi estarien començant una relació. El Daily Mail els ha enxampat besant i en actitud molt afectuosa a les platges de Malibú.

Fa uns mesos, l'actor va convidar a Nina Agdal a Festival de Cannes. "Leo va convidar a Nina a Cannes i ella es va prendre una beguda i ell. Leo festejar a Nina des del principi però ella volia estar segura que si per l'actor no era una altra model més. Ara estan molt feliços i passen tot el temps que poden junts ", ha assegurat una font pròxima a la parella .

Artículos similares