sábado, 8 agosto 2020 15:59

'Parli amb elles': Alba Carrillo trenca a plorar en recordar el seu 'no aniversari' amb Feliciano López

Fa unes setmanes sortia a la llum la notícia del divorci entre Alba Carrillo i Feliciano López. Des de llavors són moltes les informacions que han anat apareixent en revistes del cor i platós de televisió, però no ha estat fins ara quan hem escoltat la història definitiva.

Durant el programa d'aquest diumenge de 'Parli amb elles' a Telecinco, la model s'ha esplaiat a gust davant de les seves companyes. Carrillo explicava que les contínues "deslleialtats" del tennista va ser el que va provocar que el seu matrimoni acabés trencant-se.

A més, a això cal afegir la "intromissió familiar" . Segons explicava Alba de la família del seu ja ex parella, "són intrusos en la vida del seu fill i en la nostra relació per tant, entraven a casa meva obrien els armaris, ells decidien que mobles es posaven o treien … el que ells anomenen ajuda, jo dic excés de control ".

La model va explicar com va ser el moment de la ruptura: "Teníem un desencontre, però, vaig arribar a casa i em va demanar de manera freda que volia acabar la relació, ¿la relació? < strong> Com si fos un amor d'estiu ".

De fet, aquest diumenge es complia el primer any del seu 'no aniversari ", una cosa que va provocar el plor desconsolat de Carrillo des del principi de l'emissió, quan li van posar fotos dels quatre anys de relació i onze mesos de casats que van passar junts.

Sembla que aquest testimoni ha estat tan sols el començament d'un culebró que seguirà copant titulars en els mitjans de comunicació.

Artículos similares