Inicio gente

Guti i Romina Belluscio, casament per sorpresa

Compartir

Romina Belluscio i Guti porten cinc anys, i la seva relació ja estava prou consolidada, pel que han decidit donar-se el 'sí vull' . Això sí, ho han fet en secret i tan sols en companyia dels més íntims.

El casament de l'argentina i l'exfutbolista del Reial Madrid ha enxampat a tothom per sorpresa, ja que ni tan sols hi ha hagut rumors sobre el seu enllaç, tot i que convertir-se en marit i dona sempre havia entrat en els seus plans.

La parella es va donar el 'sí vull' aquest dijous a la tarda, i tot just un dia després ja ho han anunciat a través de les xarxes socials.

"Gran tarda en família i un dia amb moltes emocions. Sí vull, aquesta va ser la millor frase. T'estimo deessa" , ha escrit Guti en el seu perfil de Twitter.

Gran tarda en família i un dia amb moltes emocions, Si Vull aquesta va ser la millor frase, T'Estimo Deessa @RominaBelluscio . pic.twitter.com/q6jsagDQkW

& mdash; GUTI (@ GUTY14HAZ) 15 juliol 2016

Segons es pot veure a la imatge compartida per Guti, la parella va estar acompanyada en aquest moment tan especial pel seu fill Enzo , a més de per Zaida i Aitor , que són fruit del matrimoni de l'exfutbolista amb Arantxa de Benito.

Per la seva banda, Romina ha escrit a Instagram: "J & R Just Married. Best Ever Day 2016.07.14" (Acabats de casar. El millor dia)

J & R & # 128.147; Just Married & # 128.141; & # 127800; Best Day Ever & # 127800; & # 127.807; 14/07/16 & # 127.807;

Una foto publicada per Romina Belluscio (@ rominabelluscio1) el