Compartir

La mort del torero Víctor Barri ha tornat a posar sobre la taula el debat de la tauromàquia, i el enfrontament entre taurins i antitaurins està que crema a les xarxes socials.

El pilot de Moto GP Aleix Espargaró ha dit la seva sobre aquest assumpte en les xarxes socials, i aquesta no ha agradat a tothom ….

"No m'alegro de la mort de ningú, m'entristeix! Però SI que intento acabar amb la salvatjada de la tauromàquia ", va escriure el pilot de Suzuki.

No m'alegro de la mort de ningú, m'entristeix! Però SI que intento acabar amb la salvatjada de la tauromàquia! https://t.co/tMSsgjXr1B

& mdash; Aleix Espargaró (@AleixEspargaro) 13 juliol 2016

Les paraules d'Espargaró van incendiar la xarxa, i va rebre algunes respostes que no li han hagut de agradar massa. Per exemple, un usuari li va respondre que "gemegava de plaer quan claven l'espasa (el toro)". "Felicitats assassí", va respondre el pilot.

Les declaracions d'Espargaró sobre la tauromàquia li han fet enfrontar-se a l'opinió de molts taurí. Per exemple, ha assegurat que els toros són una "macabra diversió", o ha respost a les seves detractors amb comentaris com aquest: "No vaig a respectar els bàrbars que maten per diversió, mai!" A més, ha titllat de "cínic i covard" a un torero que va assegurar a la televisió que els que es posen davant d'un toro ho fan per amor a aquest animal.

D'altra banda, molts taurins han retret a Espargaró que mengi carn, ja que al seu dia va assegurar que no podria viure sense menjar carn quan l'OMS va advertir dels perills de la carn vermella. "que té a veure menjar carn amb matar un pobre animal i veure-li agonitzar per diversió d'uns quants!" , s'ha defensat ell.

Evidentment, l'opinió de Aleix Espargaró tampoc ha estat del gust dels toreros, i Miguel Abellán no ha dubtat a respondre-li, amb un gest que ha fet que li ploguin les crítiques. "Per a tu i per a tots els que opineu amb aquesta falta de respecte sobre la meva professió, només us puc dir això", va escriure Abellán al costat d'una foto seva en la qual apareix dedicant-li una peineta al català.

@ AleixEspargaro per a tu i tots els que opineu amb aquesta falta de respecte sobre la meva professió només us puc dir això pic.twitter.com / rz4wYfeuPd

& mdash; Miguel Abellán (@miguelabellan) 14 juliol 2016