Compartir

Lamar Odom sembla no estar aprofitant la segona oportunitat que li ha donat la vida. Segons afirma el portal de notícies 'TMZ', l'exjugador de bàsquet ha protagonitzat un incident a bord d'un avió que no ha passat desapercebut per als mitjans de comunicació mundials.

En concret, Odom viatjava cap a Nova York en un vol de l'aerolínia Delta quan, de sobte, va començar a vomitar . L'exjugador dels Lakers, que anava en primera classe, es va aixecar al bany, al qual no va poder arribar.

El relat de molts passatgers indica que estava bevent whisky i cerveses , una cosa que demostra que la seva addicció a l'alcohol continua afectant-li en el seu dia a dia.

Una de les persones més decebudes després d'aquest vergonyós episodi d'Odom en ple avió ha estat la seva exparella, Khloe Kardashian, que confiava en la seva recuperació.

En algunes imatges filtrades en les xarxes socials apareix el nord-americà amb la roba plena de vòmit i altres de seients i dels passadissos de l'avió plenes del que havia expulsat Odom com a conseqüència d'aquesta borratxera .