Compartir

Isabel Pantoja ha dit prou. La tonadillera ha pres una dràstica decisió, segons publica 'Diez Minutos', que suposaria tornar a trepitjar els tribunals setmanes després d'haver abandonat la presó d'Alcalá de Guadaira.

Aquesta informació assegura que Pantoja hauria decidit demanar a la seva pròpia filla. Sí, a Chabelita! que sembla, a la cantant no li ha fet gens de gràcia que la jove hagi donat suport a les paraules de Dolç , la seva mainadera, que ha estat en els últims temps c oncediendo diverses exclusives comptant nombrosos secrets de la seva etapa a Cantora.

A diferència de Kiko Rivera, que ha negat tot el que ha afirmat en les revistes la exconcursant de 'Supervivientes', arribant a apuntar que va patir assetjament sexual a Cantora, 'Isa 'ha optat per donar suport a la seva mainadera, amb la qual guarda una gran relació.

La intenció d'Isabel Pantoja és clara: si Chabelita segueix parlant del que va passar a Cantora, serà demanda. L'objectiu de la cantant és evitar que hi hagi més filtracions del que va passar fa més de deu anys , una etapa en la qual Dolç poder sentir i veure un gran nombre de situacions amb què fer mal i guanyar diners a costa de la família Pantoja.