Quantcast

Dos periodistes asseguren que George Clooney és gai i està enamorat de la seva perruquer

"George Clooney és homosexual i està bojament enamorat de la seva perruquer" . Amb aquest impactant titular, Maëlle Brun i Amelle Zaid, dues periodistes franceses, han promocionat la biografia no autoritzada de l'actor a la que confessen, a més, que la seva intenció de ocultar la seva condició sexual és arribar a la Casa Blanca.

En aquestes pàgines, les periodistes posen data exacta al salt a la política de Clooney: 2018. Aquest sembla l'any triat pel protagonista de 'Els descendents' per començar per iniciar la cursa electoral a la presidència dels Estats Units, on es toparia amb noms com Donald Trump o Hillary Clinton, que es disputen la Casa Blanca el proper mes de nociembre.

Però … més enllà d'aquest gir de 180 graus a la seva carrera com a actor, ¿qui és aquest home que ha conquistat el cor de George Clooney? L'escrit apunta que es tractaria de la seva estilista, el perruquer Waldo Sánchez, a qui coneix des que coincidissin en la reeixida sèrie 'Urgencias'.

I què passa amb el seu matrimoni amb Amal Alamuddin? Segons Brun i Zaid, aquestes noces "forma part de l'estratègia, és part de la maniobra per posar a l'ombra seves relacions sexuals". Fins i tot, les periodistes asseguren que Clooney ha comentat amb l'advocada seus plans per al futur , una cosa que hauria fet que ella mediti continuar la seva carrera i convertir-se, en el cas que l'actor fos elegit, a Primera dama del país.

Comentarios de Facebook