miércoles, 23 septiembre 2020 5:49

El silenci de Maria Palau les banyes de Lequio amb Oblit Hormigos

Les banyes de Alessandro Lequio amb Oblit Hormigos van camí d'adquirir tints de serial i és que des que a María Patiño se li escapés la infidelitat, la vida del < em> 'comte' ha donat un gir inesperat. Està casat des de fa temps amb María Palacios , que està embarassada de la seva primera filla, de manera que el seu matrimoni ara corre perill.

Mentre la seva dona està a punt de donar a llum a Ginebra, ell es troba de vacances amb el seu fill fora d'Espanya, per la qual cosa la notícia i l'enrenou mediàtic els ha enxampat molt lluny dels paparazzi, el que no evita que s'hagin d'enfrontar a ells quan tornin.

Palacios no ha volgut fer declaracions al respecte, ha guardat un silenci total i absolut mentre el seu marit, el Comte Lequio , ha declarat a Vanitatis que "estic jugant al golf a Portrush, una localitat al nord d'Irlanda ". I res més a dir.

Pel que sembla, la història sexual amb Hormigos es remunta a fa força temps, així que sembla que, de moment, no va a trencar el seu matrimoni. Sens dubte, el part de Palaus és un dels esdeveniments més esperats de l'any.