Compartir

Alba Carrillo està demostrant després del seu divorci que no té ni un pèl a la llengua. I és que, mentre Feliciano López assegurava fa uns dies a ABC que mai anava a parlar malament de la seva exdona i ha intentat mantenir-se allunyat de la polèmica, la model no ha dubtat a parlar de la seva polèmica separació des del principi.

Ara Carrillo ha parlat per ABC, on ha explicat què va passar quan Feliciano va amenaçar amb trucar a la policia si no se n'anava de casa seva. Pel que sembla, el passat mes d'abril, coincidint amb el Mutua Madrid Open, van haver d'operar a la seva mare i quan li van donar l'alta se la va emportar a casa amb ella perquè es recuperés allà.

"En veure tots els amics que havia convidat vam decidir anar-nos al dia següent a casa dels meus pares, fins al dilluns a la tarda que vaig tornar amb la meva mare i el meu fill", ha explicat. " qui em veuen discutim, em va dir que aquesta no era ja casa meva, i en l'escalfament va ser quan va dir que si no m'anava trucaria a la policia. Després ens tranquil·litzem i decidíem que hauríem donar-nos un espai per relaxar-nos ", ha assegurat Alba Carrillo . No obstant això, confessa que mai s'hauria imaginat que es tractaria d'una ruptura definitiva.

"Quan vam tornar a parlar va ser el 9 de juny. Em va citar a les deu del matí per anunciar-me que volia divorciar-. Em vaig quedar en xoc perquè estava segura de que podíem arreglar-ho, però vaig entendre que no hi havia més a dir. El més sorprenent és que a l acomiadar-nos va dir que igual en un any igual ens reconciliábamos ", ha assegurat Carrillo.

Quant a la relació que mantenen actualment, Alba Carrillo assegura que "no tenim cap contacte des que li vaig escriure quan vaig saber que anava dient que era bipolar. La seva resposta va ser bloquejar-del WhatsApp ".