Inicio gente

Acusen Alba Carrillo de xantatge a Feliciano López

Compartir

Alba Carrillo continua la seva cruïlla contra Feliciano López , a la qual semblen haver-se apuntat moltes persones de l'entorn de tots dos. El serial continua ara amb un suposat xantatge que li estaria fent la model al tennista demanant-li una important suma de diners i la casa a canvi de no obrir la boca amb coses que, pel que sembla, no li agradarien res.

Segons publiquen alguns mitjans del cor, algunes informacions que té ella no li agradaria a ell veure-les publicades mai, pel que ha posat un preu a aquest silenci. María Patiño va assegurar que té proves de les suposades infidelitats de Feliciano i des de 'El Programa de Ana Rosa' han assegurat que les traurà a la llum si no arriben a un suculent acord econòmic .

Carrillo voldria, a més, la casa on han compartit els seus 11 mesos de convivència després de casar-se, tot i que el terreny on es va construir era propietat de López < / strong>. No obstant això, ella desmenteix que el seu silenci tingui preu i sembla que caldrà esperar a que debuti a 'Parli amb elles' perquè ho expliqui tot.