Compartir

Isco Alarcón l'ha liat parda al Twitter en felicitar Cristiano i Pepe per la victòria de Portugal a l'Eurocopa 2016 amb un tuit que contenia una falta d'ortografia. El futbolista del Reial Madrid ha acabat picadísimo amb els seus 'haters', que no van trigar a carregar contra ell.

"Enhorabona companys Cristiano i Pepe! Soys molt grans, a gaudir del vostre doblet a Europa", va escriure en el seu compte oficial el migcampista del Reial Madrid. L'error a 'sou' ràpidament es va propagar entre els fans i 'haters' que s'han d'avorrir molt i li van posar a parir. Isco llavors va esborrar el tuit i el va posar de nou sense l'errata, però un seguidor va fer captura del tuit i ho va repetir.

Donant per fet que el 'hater' era del Atleti, Isco, amb tota la seva mala bava, li va respondre amb una foto en què apareix amb el trofeu de la Champions League de l'última final de Milà.

Isco va voler respondre amb un nou missatge, però va tornar a cometre faltes d'ortografia … aquest cop a posta: "És que un no es pot ni confindir. Com catedràtic hi ha a twitter i si ho poso sense accent perquè em surt dels coixins".