Compartir

Frank Cuesta ha pujat un vídeo al seu canal de YouTube en el qual transmet als seus seguidors la inexplicable actitud d'alguns antitaurins que li han fet arribar missatges de "alegria" després de assabentar de la mort del torero Víctor Barri , aconseguit per un toro a la fira de Terol aquest dissabte.

"És una autèntica salvatjada el que s'està posant en les xarxes socials (…) Aquesta vegada ha guanyat el toro i és una lluita que els toreros assumeixen i, de tant en tant, el bou també guanya. No es pot dir: 'que es foti' perquè és una persona que té la seva família. és el que ha après des de petit, és el seu treball, i és legal. no sou més amants dels animals per alegrar-vos de la mort d'un ésser humà ", assegura el presentador de 'Wild Frank', antitaurí confés des de fa anys.

< p> l'aventurer ha animat a totes aquelles persones que celebren el que ha passat amb el destre segovià, a què es s'esforcin més encara en "lluitar perquè les curses de braus deixin d'existir com el que són, així com la tortura animal " . "Al final del dia som persones, per molts toros que hagi matat aquest xaval", concloïa Frank Cuesta.

Unes paraules que a molts antitaurins no li han agradat gens i que no han dubtat a atacar a l'aventurer. ..