Compartir

Marta Ortega, la filla d'Amancio Ortega, propietari d'Inditex , s'ha sumat a la moda d'altres 'celebs' com Isabel Preysler, Penélope Cruz o fins i tot el propi Enrique Iglesias acudint a un luxós centre de bellesa del barri de Salamanca (Madrid) per sotmetre a un tractament que ronda els 400 euros.

En ell, a l'hereva de l'imperi Zara li han aplicat una crema amb components 'miraculosos' que inclou àcid hialurònic, extractes de caviar i diamants. Sí, alguna cosa barat, tal com es pot comprovar.

'Vanitatis' caçar a Ortega entrant el passat dilluns a centre Massumeh, on pel que sembla va habitualment. La filla de l'empresari gallec va acudir camuflada , amb ulleres grans, la seva típica cua, texans i la cara rentada, una cosa molt important a l'hora de sotmetre a aquest tipus de tractaments.

segons apunten experts en la matèria, aquesta crema o tractament permet lluir un cutis net d'impureses en tot just segons. Una tècnica molt utilitzada pels famosos per esdeveniments importants com casaments o exclusives amb revistes i platós de televisió que porten utilitzant en els últims 15 anys.