lunes, 10 agosto 2020 11:17

Alba Carrillo respon a Feliciano López sobre les seves infidelitats

A Alba Carrillo li està costant afrontar el divorci amb Feliciano López . Al principi assegurava no entendre res i estar enamoradíssima, però ara que han sortit a la llum les contínues infidelitats de Feliciano López, la seva postura ha canviat radicalment. I és que, segons va escriure la model a Instagram, ara té peces del trencaclosques amb les que abans no comptava i que li han fet entendre moltes coses.

No obstant això, el seu divorci li ha servit per donar-li una empenta professional, i Carrillo s'ha convertit en una de les cinc presentadores de 'Parli amb elles'. El programa arribarà properament a Telecinco, però Carrillo, Rocío Carrasco, Mònica Martínez, Sandra Barneda i Soledad Lleó ja han tingut la primera presa de contacte i han començat els assajos.

Quan les presentadores van acabar la promoció del programa en el Teatre Nou Alcalá, Alba Carrillo va parlar amb Chance i va assegurar i no va dubtar a parlar sobre el seu divorci amb Feliciano López.

"El de les seves declaracions, vergonyoses en tots els punts" , ha assegurat Alba Carrillo. Amb això, la model es referia a les declaracions que Feliciano López va fer davant la premsa a l'aeroport després de ser preguntat sobre les seves suposades infidelitats. "Quantes? No està malament" , va dir el tennista amb un somriure .

En declaracions per a Chance la model també ha volgut defensar l'entrevista que la seva mare ha concedit aquesta setmana a la revista Hola, i que ha estat molt criticada. I és que, Carrillo ha agraït a les xarxes socials que la seva mare li hagi mostrat el seu suport, i que hagi parlat gratis.

Artículos similares