Compartir

Dani Mateo ha felicitat a través de les xarxes socials l'aniversari de la seva dona, Elena Ballesteros. El còmic d' 'El Intermedio', això sí, ho ha fet d'una manera una mica pragmàtica que ha fet que moltes persones confirmin que la relació amb l'actriu està pràcticament liquidada.

"Avui compleix anys la dona amb la qual he passat 8 anys meravellosos. Això no ho canvia res ni ningú. GRÀCIES @elenballesteros I felicitats! ", escrivia Dani Mateo en el seu compte personal de Twitter. < / p>

La protagonista de 'Periodistes' no ha contestat el missatge del còmic , un missatge que ha dividit a les xarxes socials. Mentre que uns ho veuen com una manera de confirmar que el seu amor és fort i que tot segueix cap endavant, altres consideren que aquest "he passat" parla del que han viscut junts i que no fa cap referència al futur.

Malgrat que no ha tingut a Dani Mateo al seu costat, Elena Ballesteros no ha passat el seu aniversari sola. L'actriu ha estat acompanyada de la seva família en aquest dia tan especial. "Tenir unes germanes que valen per 1000", va escriure en el seu perfil d'Instagram, en una foto que va pujar al costat d'una d'elles.

Elena Ballesteros i Dani Mateo s i van conèixer durant el rodatge de la sèrie d'Antena 3 'La família Mata' encara que no van contraure matrimoni fins a l'any 2010.