Quantcast

Feliciano López, de les seves infidelitats: "Quantes? No està malament"

Feliciano López no ha pogut contenir el seu silenci molt temps més, sobretot quan té a un munt de periodistes del cor darrere d'ell tot el dia. A la seva arribada a Espanya, li van assaltar a l'aeroport i va haver de sortir del pas dient que "no he vist res, gràcies" , quan la reportera li va preguntar sobre totes les acusacions de Alba Carrillo després de demanar-li el divorci.

Tampoc va poder evitar que li preguntessin sobre les suposades infidelitats mentre estava casat amb la model, que ella mateixa ha donat a entendre diverses vegades, i va respondre amb aires d'ironia. "Quantes? No està malament" , va dir amb un somriure.

A mesura que la periodista li anava explicant totes les declaracions de la seva exparella ell feia cara de circumstància i li va deixar anar que "no et quadra molt, no?" , donant a entendre que tot el que surt de la boca de Carrillo no té molt sentit. No obstant això, aquesta és tota la peça que va deixar anar el tennista, que va concloure amb un "no diré res, gràcies" .

Les últimes informacions apunten que Feliciano hauria prohibit a la seva família parlar sobre el seu divorci després que s'indignaran i asseguressin que tot el que deia Carrillo era completament fals. El serial de l'estiu continua.

Comentarios de Facebook